Schenken en nalaten

Schenken

Schenk aan NietBlind. Het bedrag is aftrekbaar van de belasting. Je schenkt in feite meer dan je betaald! Dat is mooi voor jou en voor NietBlind.

Met een periodieke schenking, schenk je 5 jaar lang met hetzelfde bedrag. Zo draag je structureel bij aan onderzoek om zicht te verbeteren en daar is NietBlind je heel dankbaar voor.

Je kunt jouw schenking eenvoudig vastleggen door dit formulier online in te vullen en te ondertekenen.

Nalaten

Je erfenis ( of een deel ervan ) nalaten aan NietBlind doe je met een testament. Dit gaat altijd via een notaris. Die kan je informeren over de mogelijkheden en de kosten.

Voordat je de afspraak maakt met de notaris is het goed om een online module in te vullen via NuTestament.nl. Daar regel je voor een vast en laag bedrag een basistestament. Dat is voordeliger omdat je zelf al het voorwerk hebt gedaan. Daarna hoef je alleen maar naar de notaris om de tekst door te nemen en te ondertekenen.

Wil je eerst overleg met ons?

Dat kan altijd. We helpen je graag om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt een e mail sturen naar nalaten@nietblind.nl. Bellen kan ook 020 535 21 51 ( tussen 10 en 5 uur maandag tm vrijdag )

Heb je vragen over de afwikkeling van je nalatenschap?
Bel ons dan op 020 535 21 51