Fondsenwerving

Pioniers zijn onmisbaar

De afgelopen jaren heeft NietBlind donateurs geworven met `face to face`. Langskomen bij mensen aan de deur thuis met het verzoek om NietBlind te steunen.

De ervaring leert dat blindheid en slechtziendheid niet top of mind is in Nederland. En dat persoonlijk contact nodig is om de situatie en urgentie rondom blindheid uit te leggen. Inmiddels heeft NietBlind zo`n 2700 donateurs die ons maandelijks met een bedrag van 5 euro steunen. Het zijn onze pioniers. Zij hebben de start mogelijk gemaakt van NietBlind. Volg hun voorbeeld en wordt ook Pionier.

Kom in actie

Het maakt niet uit of je actie groot of klein is. Elke actie is meer dan welkom en ontzettend belangrijk voor NietBlind. Want jouw tijd en inzet levert veel op. Natuurlijk geld voor onderzoek maar ook zichtbaarheid en aandacht voor NietBlind. En dat kan een kleine en vrijwilligersorganisatie heel goed gebruiken. Wees creatief want alles mag. Te gek vinden wij juist leuk: Paalzitten, taarten en cupcakes bakken, rollatoroptocht, geblinddoekt wandelen, hardlopen, paardrijden, tennissen of dineren, 24 uur darten, een garage sale…

Schenken en nalaten

Met een periodieke schenking, schenkt je 5 jaar lang met hetzelfde bedrag. Zo draag je structureel bij aan onderzoek om zicht te verbeteren en daar is NietBlind je heel dankbaar voor.

Denk nu al na over de toekomst, en overweeg NietBlind in je testament op te nemen. Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt (een deel) van jou erfenis nalaten aan NietBlind. Of geld en goederen nalaten. Dit regel je via een notaris.

Je kunt een e mail sturen naar nalaten@nietblind.nl. Bellen kan ook 020 535 21 51 ( tussen 10 en 5 uur maandag tm vrijdag )

Afbeelding NietBlind nalatenschap
Afbeelding NietBlind nalatenschap