Doe mee aan een evenement

Zin om te hardlopen, wandelen of fietsen? Je kunt je eenvoudig inschrijven voor een evenement via de registratieknop. Zelfs als je al een startbewijs hebt voor een van de onderstaande evenementen, kun je hier je actiepagina voor NietBlind opzetten. Aarzel niet en meld je vandaag nog aan. Vraag al je vrienden en bekenden om ook hun steentje bij te dragen voor NietBlind.

Het is zonde om voor niks te sporten. Maak een actiepagina aan voor NietBlind.

Hardlopen

Dam tot Damloop

21 & 22 september 2024

Het grootste hardloopfeest van Nederland waarbij je start in Amsterdam, finisht in Zaandam en zelfs door de IJtunnel rent. Je geniet 10 Engelse Mijl van meer dan 40 DJ's & bands waardoor het hardlopen bijna vanzelf gaat!

TCS Amsterdam Marathon

20 oktober 2024

Hoogtepunten in het parcours zijn de start en finish in het Olympisch Stadion, de passage onder het Rijksmuseum door, de kilometers langs de Amstel en de ronde door het Vondelpark.

Wandelen

30 van Zandvoort

23 maart 2024

Al het unieke van de Noord-Hollandse badplaats en de directe omgeving komt samen in de afwisselende routes.

Nijmeegse 4Daagse

16 t/m 19 juli 2024

Meer dan 45.000 deelnemers komen elk jaar naar Nijmegen om vier dagen te wandelen in de Waalstad en haar prachtige, bosrijke omgeving.

Fietsen

Omloop van Zandvoort

24 maart 2024

De openingsklassieker van het fietsseizoen met start vanaf het CM.com Circuit Zandvoort! Je kunt kiezen uit prachtige routes van 40, 80 en 120 km.

Ronde van Noord-Holland

20 april 2024

De routes van Ronde van Noord-Holland trakteren jou op het beste van onze provincie. Fiets dwars door knalgroene polders, bloeiende tulpenvelden en karakteristieke dorpjes.

Extreem

Mud Masters Haarlemmermeer

7, 8 & 9 juni 2024

Jouw onvergetelijke uitdaging in een festivalsfeer met obstacles en modder! Een hindernisparcours op jouw niveau - van beginner tot pro.

Mud Masters Biddinghuizen

28 & 29 september 2024

Jouw onvergetelijke uitdaging in een festivalsfeer met obstacles en modder! Een hindernisparcours op jouw niveau - van beginner tot pro.