Wij gaan veel meer laten zien

Kom in actie

We vinden het heel leuk als jij ook een actie voor NietBlind organiseert! Stuur een e-mail naar info@nietblind.nl, laat weten wat je plannen zijn, wij nemen contact met je op over de mogelijkheden. Je kunt bij ons ook terecht voor promotiemateriaal.

Vier je een feestje?

Vier je een feestje?

Verjaardagsactie / huwelijk / geboorte:

Zet in je uitnodiging aan familie, vrienden en bekenden dat je (dit jaar) persoonlijke cadeautjes graag in de vorm van geld ziet en maak het over naar NietBlind of vermeld het bankrekeningnummer en logo van NietBlind.

Ben je muzikaal?

Ben je muzikaal?

Huiskamerconcert:

Ken jij of ben jij een DJ, pianist, violist of bespeel je een instrument? Zorg voor een intieme avond met muziek, een hapje en een drankje en laat de donaties storten op NietBlind.

Ben je sportief?

Ben je sportief?

Teamprestatie:

Organiseer met je (hockey-, voetbal-, korfbal-, basketbal-, volleybal- of trefbal-) team een benefiet wedstrijd voor het goede doel. Nodig via een speciale Facebook site zo veel mogelijk mensen uit en vraag de supporters een bedrag per doelpunt te doneren aan jullie gekozen doel.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen